Dag 9 – Maandag 17 september – Las Vegas

We slapen uit en verkennen The Strip vandaag. Dat is de straat waarlangs alle grote casino’s liggen. We wandelen door MGM Grand (ons eigen hotel), Excalibur, Mandalay Bay, Caesar’s Palace, The Bellagio, Monte Carlo en New York, New York, Paris en the Venetian. De hotels zijn echte entertainment paleizen op zich. Je kan in 1 hotel gerust enkele dagen rondlopen….slotmachines, winkels, restaurants, gift shops, grote shows,…… En dat zonder te weten of het nu dag of nacht is! Want waar de slotmachines staan, zie je nergens ramen. En ook de weg naar de hotelkamers loopt langs alle gokautomaten.

We lopen ook langs de Coca Cola winkel en proeven van een Around the World Tray. Dat zijn 14 smaken Cola van 14 verschillende landen. En we brengen natuurlijk ook weer een bezoekje aan de M&M’s Store!

‘s Avonds lopen we nog eens over de Strip tot aan het Bellagio Hotel. Daar is elke avond tussen 7 en 12 een grote show met de fonteinen voor het hotel. Om het kwartier spuiten de fonteinen op het ritme van een liedje. Er zijn verschillende liedjes, wij hebben er 3 gehoord en gezien. Lucy in the Sky with Diamonds van the Beatles, Billy Jean van Michael Jackson en All that Jazz. Keischoon! Bekijk de filmpjes maar eens.

En indien jullie nieuwsgierig zijn naar onze gokwinsten: Cindy heeft 22 dollar gewonnen op de 1e machine waarop ze speelde. We wisten zelfs niet hoe het precies werkte. Beginnersgeluk want daarna nog eens 5 dollar gewonnen. Totale winst is zoiets van een 7 dollar want we probeerden natuurlijk om meer te winnen!

About krisje