Dag 13 – Vrijdag 21 september – Antilope Canyon en Grand Canyon

Om half 11 start de rit naar Antilope Canyon. Met 12 personen worden we op een truck gezet die met ons een stukje in de woestijn rijdt, naar de ingang van Antilope Canyon. We zijn zeker niet alleen in de Canyon maar we hebben wel een goede gids die aanwijst waar we mooie foto’s kunnen nemen. We zien ook de lichtinvallen in de Canyon. Het is er wel superdruk, met mensen die ook professioneel foto’s nemen in de Canyon.

Na ons bezoek stoppen we nog even bij Safeway om onze drankvoorraad aan te vullen. Daarna gaan we op weg naar de Grand Canyon. Onderweg bezoeken we nog Horeshoe Bend. Om de Bend te bereiken moeten we naar beneden wandelen, wat betekent dat we daarna ook weer omhoog moeten klimmen! En dat is toch warm hier in de woestijnzon zenne 🙂

We bereiken de Grand Canyon tegen zonsondergang, wat zorgt voor mooie zichten op de Canyon. En ook de dieren komen buiten tegen zonsondergang. We zien 2 elanden aan de kant van de weg en kunnen zelfs vrij kortbij komen. Maar als er teveel mensen passeren, vluchten ze terug snel de bossen in.

We overnachten in Flagstaff, in hotel Little America.

About krisje