Dag 14 – Zaterdag 22 september – Laughlin en Lake Havasu City

Vandaag doen we alles op ons gemak. We slapen uit en vertrekken om 10u aan het hotel. We zoeken een outlet shopping mall en komen in Laughlin terecht. Daar kopen we 3 jeansbroeken, een truitje voor Cindy en ne riem voor Kris van Levi’s voor 137 euro. Dat is ni slecht, voor die prijs heb je nog geen 3 jeansbroeken bij ons thuis.

Daarna rijden we naar Lake Havasu City, waar we overnachten in het Nautical Beachfront Resort. Bij de check-in komen we precies midden in een beach party terecht! Veel jong volk in het zwembad met luide rap-beats op de achtergrond. We rusten wat uit op de kamer en gaan daarna eten in Angelina’s Italian Kitchen. Een tip van Kris en Sabine toen zij hier waren 🙂 Het is zaterdagavond en dus enorm druk in het restaurant. Gelukkig hebben ze nog een tafeltje voor 2 en we bestellen lasagna. Jammie!

Daarna rijden we terug naar het hotel en besluiten om dan maar mee te doen met de beachparty en nog een cocktail te gaan drinken in de Beach Bar. En de party gaat hier nog door tot 11 uur maar wij kruipen toch wat vroeger in ons bedje.

Morgen een lange rit naar Los Angeles voor de boeg!

About krisje