Dag 17 – Dinsdag 25 september – Hollywood en Long Beach

Vandaag zijn we met de metro tot in Hollywood gereden, naar de beroemde Walk of Fame. Eigenlijk niet veel aan te zien, de Walk of Fame loopt zelfs door een vrij verloederde buurt. We bezoeken ook het Dolby Theatre (vroeger Kodak Theatre waar jaarlijks de Oscars voor de films worden uitgereikt). En in de verte zien we ook het Hollywood sign in de Hollywood Hills staan.

We gaan ook naar het Chinese Mann’s Theatre, waar acteurs en filmsterren hun handen en voeten in cement gezet hebben. Daarna even verder naar Sunset boulevard, nog meer vergane glorie. We kopen 2 prenten van Audrey Hepburn en James Dean, mooi om thuis op te hangen!

Daarna gaan we even terug naar het hotel om daarna naar Long Beach te rijden met de metro. Lange rit van een uurtje, maar Cindy wil de Queen Mary zien. Het cruiseship ligt echter aan de andere kant van het water dus het blijft bij foto’s van op de kade. We zien wel veel bruine pelikanen. Schoon vogels en zo mooi als ze over het water vliegen.

Daarna eten we bij Hooters (chicken wings en french fries voor Kris en taco’s met vis voor Cindy) en rijden we terug met de metro. Cindy krijgt koud en de metro heeft dan nog eens mechanische problemen waardoor we nog langer moeten wachten! We springen snel binnen bij Macy’s en kopen een trui voor Cindy. Daarna snel terug naar het hotel want we zijn moe!

About krisje