Dag 1 – Onze “vluchtdag”

Xpress Spa op Philadelphia International AirportOnze wekker stond om kwart voor 6, vroeg uit de veren. Om 7u zijn Sabine en Kris ons komen halen en hebben ons een klein uurke later goed afgedropt aan de luchthaven. Wat een opluchting! Onze koffers zijn niet over gewicht, wie had dat gedacht?! 😉 Naar alle gewoonte waren we weer veel te vroeg aan de gate. De oorzaak hiervan lag aan het feit da we minder problemen hadden bij de douane controle dan verwacht. Mijn (kris) belachelijk vroege scheerbeurt, had dan toch geholpen er iets minder crimineel uit te zien, blijkbaar.

Onze eerste vlucht was goed verlopen en de 8 uren en 5 minuten vliegen ging wel redelijk goed vooruit. Kris heeft een filmpke gekeken op zijne flaptop en Cindy keek altijd wel uit naar het vliegtuigeten om iets om handen te hebben. In Philadelphia aangekomen moesten we met de koffers weer door de U.S. Border & Customs controle. Alles ging redelijk vlot: ons 20 vingers laten, een fotooke nemen van Cindy hier en eentje van Kris daar. Met ons foto’s van vorig jaar erbij, kunnen ze toch al een klein albummeke starten. Daarna koffers weer afdroppen op de band en weer wachten op ons volgende vliegerke.

Ongelooflijk wa ge allemaal vindt op zo’n internationale luchthaven. Ge kunt daar zelfs een powernapke gaan doen in de Minute Suites of efkes gaan relaxen in de Xpress Spa.

Onze tweede vlucht was een ander paar mouwen. Cindy heeft een paar uren kunnen slapen, voor haar  ging de tijd goed voorbij, Kris kon zijne draai ni vinden. Het was juuust iets te klein om te zitten. Hij heeft dan nog maar eens een filmpke gekeken om de 5 uren vliegen om te krijgen. De aankomst in Seattle kwam gene minuut te vroeg. Daarna onze koffers ophalen en gelukkig was ons eerste hotel vlakbij de deur. Op de kamer nog efkes het thuisfont op de hoogte brengen da we goed waren aangekomen, beetje moeite doen om toch nog wakker te blijven en daarna als 2 blokken beton in slaap gevallen.

Morgen begint ons avontuur pas echt…

About krisje