Dag 6 – Whale watching

BultrugwalvisDeze morgen zijn we de dag gestart met een lekker ontbijt in het hotel, gebakken spek met roereikes ! Daarna op weg naar de Prince of Whales om walvissen te gaan kijken. We zijn vertrokken vanuit Victoria Bay en den boot heeft een uurke over de zee geraced op zoek naar de walvissen. We hebben de zwarte staart en de zwarte vin van een bultrug gezien. En we waren ni alleen, zo’n 6 andere boten cirkelden rond de plaats waar de walvis gespot was. We hebben hem uiteindelijk toch een paar keer gezien en ook een koppel zeeolifanten en zeeleeuwen.

Rond de middag waren we terug in de haven en zijn we ne snack gaan eten in de Bay Centre, een winkelcentrum in downtown. Victoria is ni zo groot en we hadden gisteren al het meeste gezien. We zijn nog wa door de straatjes geslenterd en hebben aan window shopping gedaan, om Kris zijne portemonnee wa te sparen  😆

Daarnet nog ne lekker chickenburger met frietjes voor de Kris en ne chicken wrap voor Cindy en nu zijn we al terug op de kamer. Nog wa tv loeren en we zien net dat er weeral iets gebeurd is in Calgary, een spoorwegbrug is ingestord en de container-wagons moeten getakeld worden. Ze hebben daar pech tegenwoordig precies.

Morgen terug den boot op naar Vancouver en verder op weg naar de Capilano Bridge!

About krisje