Dag 8 – Whistler en Lost Lake

De Olympische ringen in WhistlerDeze morgen opt gemak ontbeten int hotel en daarna het stadje in. Eén centrale wandelboulevard gaat langs de winkels, souvenirshops en hotels van Whistler. Verder hebben we veel gasten met mountainbikes gezien, die de kabellift nemen in ‘t stadje met hunne fiets en daarna terug naar beneden crossen. We hebben zelfs een paar diehard-snowboarders gezien die het blijkbaar ook in de zomer niet kunnen laten om de sneeuw op te zoeken.

Rond de middag hebben we ons opt gemak op een terras geïnstalleerd, mensen gekeken en een hapje gegeten. Omdat Cindy gene fan is van kabelliften, hebben we na de middag een wandeling rond Lost Lake gemaakt. Er zaten al heel wa mensen aant water en er was ook een doggy-beach. (zie foto’s) Daarna nog wa mooi foto’s genomen en terug doort stadje naar ‘t hotel. Daar snel ietske gegeten en dan zijn we ‘s avonds nog eens een kijkje gaan nemen aan het Olympic Plaza want daar begon om half 8 een concert. Twas iets jazz-achtig (ge hoort, we zijn ni echt grote fans), het hoogtepunt van de avond was eigenlijk nen hond met ne paarse staart (zie foto’s)

In Whister is eigenlijk verder niet veel te bevelen, dus we zijn blij dat we morgen kunnen doorrijden naar Clearwater en het Wells Gray Park.

About krisje