Dag 22 – Outlet shopping

P1050333Vandaag zijn we van Hope vertrokken voor onze laatste rit met den auto, terug de grens over naar Seattle.

Hope ligt op 45 minuten van de grens met de US en rond kwart na 8 deze morgen waren we al aan de grens en het was al druk, maar een half uurtje later reden we opnieuw Amerika binnen. We zijn dan door den boerenbuiten gereden over wat dan toch nen highway bleek te zijn.

Rond half 11 zijn we aan een outlet shopping centre in Tulalip gestopt want de Kris had nog nieuw broeken nodig 🙂 . Gelukkig was het voor de middag nog rustig, want na de middag was het over de koppen lopen en lang aanschuiven aan de paskamers.

Rond 4u ‘s middags zijn we dan in het drukke zaterdagnamiddag verkeer naar het centrum van Seattle gereden. Gelukkig was het in het centrum niet zo druk als op de ringweg rond de stad. We hebben dan eerste onze bazaar afgezet in het hotel en dan was het tijd om den huurauto terug binnen te brengen. Dat was ook gemakkelijk te vinden hier in het centrum en dichtbij ons hotel.

Dan hebben we nog even rondgewandeld in downtown en dan zijn we terug naar het hotel gegaan om vast te stellen dat er toch wel heel veel lawaai van op ‘t straat onze kamer binnenkwam. We dachten eerst dat het raam nog open stond, maar dat bleek toch niet het geval te zijn. Ons raam bleek wel niet goed te sluiten. Kris dus naar de receptie om een andere kamer te vragen of eventueel ne klusjesman om naar ons raam te komen kijken. Volgens de klusjesman was er niks mis, dus daar stonden we dan. Ook het enkel glas helpt natuurlijk niet om veel lawaai buiten te houden. Dan toch maar geprobeerd om wat te slapen, wat voor Cindy natuurlijk niet lukte 🙂

About krisje